Invitasjon til forelesning av en japansk dommer og raseekspert.

I forbindelse med dommerseminaret klubben arrangerer 11-12 januar, har vi gleden av å kunne invitere medlemmene til en forelesning med en japansk NIPPO-dommer og raseekspert.

Shigeru Kato fra Japan er i NIPPO en meget anerkjent ekspert på de japanske hundene. Etter tidligere å ha bodd i Australia, snakker han flytende engelsk.

I tillegg til å være NIPPO-dommer med ekspertise på alle de japanske hunderasene, har han selv shikoku og kishu. Han bruker hundene til jakt, og har dermed også personlig kunnskap om hundenes funksjon. I Shib-A-Visa nr 4/2013 kan du lese om Lisbeth Campbells villsvinjakt med kishu organisert av Shigeru Kato. Der framgår det at hundene er løse under jakt.

En slik mulighet til direkte kontakt med en engelsktalende japaner med så høy kompetanse på de hundene vi elsker får du kanskje aldri igjen.

Du vil få økt din egen kunnskap og forståelse for hunderasene våre. Ikke minst vil du få et tydeligere indre bilde av den mentaliteten de skal ha, det vi kaller «sjelen» hos den japanske hund. Og du kan spørre direkte om alt du lurer på uten å måtte kommunisere via en tolk.

Sted: Garder kurs og konferansesenter, Gardermoen

Tid: lørdag 11. januar 2020 klokka 11-14.

Forelesningen er gratis for medlemmer i klubben. Ikke-medlemmer må betale 200kr/pers. Det vil være enkel servering under møtet. Obligatorisk påmelding for alle!

Det er muligheter for å spise lunsj på hotellet kl 14. Dette må bestilles via klubben og betales på forhånd. 315kr/pers.

For Påmelding til forelesning/lunsj Trykk Her!

Frist for påmelding og evt. betaling er 20 des.

Betaling for lunsj/ikke-medlemmer, gjøres til klubbens konto : 9486.05.45343. Mrk med navn, antall og hva det gjelder.

Kommentarer er stengt.