Japanspesialen

Generell info:

Hvert år i pinsen arrangerer JUN sin spesialutstilling under Japanspesialen. Japanspesialen er et felles arrangement med NAK (Norsk Akitaklubb) og NAAK (Norsk Amerikansk Akitaklubb).

Det er mulig å delta på 3 utstillinger i løpet av pinsen. Klubbene deler ut storcert til egne raser under sin utstilling.

Japanspesialen foregår på Hunderfossen familiepark ved Lillehammer. Her er det mulig å bo på hotell, i hytter av forskjellig størrelse og standard, eller i bobil/telt. Se www.hunderfossenhotell.no for mer informasjon og bilder av hyttene. Ved bestilling, oppgi JUN/Japanspesialen.

I tillegg til de offisielle utstillingene, legger vi til rette for mer uformelle og uhøytidelige konkurranser i f.eks. lydighet og rallylydighet eller andre lekne aktiviteter som et avbrekk.

Japanspesialen skal være gøy for både hunder og mennesker. Lørdag kveld samles menneskene fra alle tre klubbene til grilling, utlodning og uhøytidelige konkurranser. Folk må selv ta med grillmat og drikke, og oppfordres til å ta med premier til den morsomme utlodningen.

Alle aktivitetene foregår på utsiden av campingplassen, på området mellom toglinja og elven.

JUN sitt årsmøte avholdes på hunderfossen hotell fredag kveld.

Hunderfossen har egen togstasjon, men for dem som kommer med bil, finnes veibeskrivelsen her:

Fossekrovegen 71, 2625 Fåberg