Omplassering

Vi har for tiden én hund som trenger omplassering.


Navn: Kenji
Alder: Født 29. September 2017 (snart 3 år)
Kjønn: Hanhund
Bosted: Stavanger

Hvordan er hunden: Kenji er en veldig glad og livlig hund, men samtidig veldig bedagelig og rolig inne. Han elsker å få besøk av andre mennesker inne hos seg selv, selv om han aldri har møtt dem før. Han er blitt mer kosete med alderen, men liker også å ligge for seg selv, noe som må respekteres.
Det er ingen problem for han å være hjemme alene en hel arbeidsdag. Han er både vant til lange og kortere turer i ukedager/helger.
Kenji er også flink til å gå løst.
Det er heller ingen problem at andre sitter «barnevakt« for han.

Spesielle behov: Kenji er glad i andre hunder, men er ikke flink i bånd med hanhunder. Han har opplevd en del kjeft selv og bærer nok litt preg av dette. Derfor kan han nok være tøff i møte med andre hanhunder uten bånd også. Store hunder har han imidlertid mye større respekt for. Her kan han gjerne knurre litt mens han hilser, men vil helst unnvike dem. Store hanhunder går fint løst. Han har derimot to hanhunder som er hans beste venner, men de har han kjent siden har var liten.

Det er også viktig å være obs på valper, da han kan være veldig dominant. Det et ikke alle valper han reagerer på, men det vet man ikke før man hilser. Litt dumt å skremme en valp i så tidlig stadie i livet. Noen liker han og andre ikke.

Når det gjelder barn, vil jeg helst at hans nye hjem skal være uten barn. Han er veldig usikker og redd barn som er yngre enn skolebarn. Imidlertid kan han bo med barn som går på skolen, bare at han får ta relasjonen i sitt tempo og at barnet forstår og respekterer dette.

Forklar hvorfor hunden ønskes omplassert: På grunn av livsendringer er jeg desverre nødt til å gi han videre til et nytt og godt hjem. En annen grunn er også at jeg selv vil ha barn en dag og er redd det skal bli for mye trening med Kenji og for lite oppmerksomhet på barnet.

Kenji er ellers en snill og god hund og lett å håndtere.

Kontakt: Ida Haukli
Telefon: 9201301
E-post: ida-haukli@hotmail.com